בישול איטלקי

  • פשטידת פסטה עם בשר

    פשטידת פסטה עם בשר

    מרכיבים: 500 בשר טחון 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול - קצוץ דק 2 שיני שום – כתושות 3...

  • סלט ירקות עם קורנביף

    סלט ירקות עם קורנביף

    מרכיבים: 1/2 עולש סגול (רדיקיו) – סוג של חסה מרה - לא חובה חסה – קרועה ביד בצל קטן סגול...

  • צלעות טלה

    צלעות טלה

    מנה מיוחדת, שההכנות סביבה הן קצת מטרידות, ונמשכות זמן, אבל התוצאה היא מנת מלכים, שראויים לאכול אותה, אנשים מיוחדים. המרכיבים:...

  • ספגטי פירות ים

    ספגטי פירות ים

    מתכון נפלא של שף שלום שטרית, לאוהבי פירות ים. המרכיבים: 1/2 ק"ג מולים 300 גרם שרימפס מנוקים 1 קופסה פולפה...

  • אודורי – רוטב בסיסי לבישול טוסקני

    אודורי – רוטב בסיסי לבישול טוסקני

    מתאים כבסיס לבישול בשר, עוף, פסטה ועוד מרכיבים: 2 בצלים - קצוצים דק 3 גזרים - קצוצים לקוביות קטנות 4...

  • פסטה לימונצ’לו

    פסטה לימונצ’לו

    מנה מעולה שאכלתי בטיול קולינארי של שף שלום שטרית לטוסקנה, והמתכון הוא באדיבותו.   המרכיבים: 500 גרם פסטה פטוציני 6...

  • ריזוטו מילנז

    ריזוטו מילנז

    בעבר כתבתי מתכונים לאתר של שף חיים כהן. בתחרות עוגות דבש לראש השנה, באתר, זכיתי במקום הראשון, והפרס היה לבשל...

  • סלט קפרזה אחר

    סלט קפרזה אחר

    מרכיבים: 1 עגבניה בשלה חתוכה לקוביות גדולות 10 עגבניות שרי - חתוכות לחצאים 10 עגבניות שרי ליקופן (חומות) - חתוכות...

  • פסטה עם הרבה גודיז

    פסטה עם הרבה גודיז

    מרכיבים: 1 חבילה פסטה – לבשל לפי הוראות היצרן לרוטב: 1/3 כוס שמן זית 1 ענף מרווה 3 שיני שום...