בישול איטלקי

  • אספרגוסים עטופים בבצק עלים

    אספרגוסים עטופים בבצק עלים

    מרכיבים: 1 חבילה אספרגוס - להסיר החלק התחתון 100 גרם פרוסות דקות של אווז מעושן, או ועדיף פרושוטו 1 חלמון - מעורבב עם...

  • רוטב בולונז טבעוני, עם סייטן

    רוטב בולונז טבעוני, עם סייטן

      מרכיבים: 1 חבילה סייטן - 350 גרם בטעם בולונז - מגיע טחון 1 בצל - קצוץ דק 3 שיני שום - קצוץ דק...

  • ריזוטו אספרגוס

    ריזוטו אספרגוס

    שוב, מתכון מעולה של חברי השף שלום שיטרית, שאכלתי אותו בטיול שהיה גם גסטרונומי, בדורדון. שלום הוא שף מעופף, שעושה...

  • פסטה ברוטב ירקות עשיר

    פסטה ברוטב ירקות עשיר

    המרכיבים 2 חבילות פסטה- מבושלות לפי הוראות היצרן, עם מלח - "אל דנטה" 1 בצל - קצוץ דק 5  שיני...

  • פסטה קרבונרה

    פסטה קרבונרה

    וזה מה שנקרא, לדעתי, אוכל מנחם. קצר, מהיר וקולע כמעט לכל טעם....

  • ריזוטו עם זעפרן וגרידת לימון

    ריזוטו עם זעפרן וגרידת לימון

    מרכיבים 1 כוס אורז ארבוריו (אורז עגול לריזוטו) 2 כוסות ציר עוף/ירקות/בשר - אפשר גם קוביית מרק עוף - הציר...

  • חזה עוף ביין מרסלה וליקר גראנדמרנייה

    חזה עוף ביין מרסלה וליקר גראנדמרנייה

    כמה מהר אפשר להכין מנה זו, שכולם נהנים, וחושבים שזו מנת מסעדות. מרכיבים: 1.2 קילו עוף חזה (שניצל) קמח -...

  • תבשיל ירקות עם ניוקי

    תבשיל ירקות עם ניוקי

      מרכיבים 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות דק חופן גדול של עגבניות שרי שונות (צהוב, תמר,...

  • אוסובוקו א לה מילאנזה עם גרמולטה

    אוסובוקו א לה מילאנזה עם גרמולטה

    תבשיל לקרניבורים, שאוכל בעבורם הוא לא רק מזון, אלא גם סיפוק יצרים, תאווה, והנאה מרובה. מעדן שעשוי מפרוסות עבות של...