-
טיפ – גפילטע פיש מהקפאה
אם כבר עושים גפילטע פיש, אפשר להכין כמות כפולה ולהקפיא בסיר בו בושלו הדגים. יום לפני הגשת הקציצות, להוציא המקפיא...
-
חלות מהירות אפויות בבית מבלי להכין את החלות
הפעם טיפ שווה על אפיית חלות בבית, מבלי להכין את החלות. אני קונה בשופרסל, וכן, לא בכל סניף יש וזה...
-
טיפ לקציצות מטוגנות ומשודרגות
כשאני רוצה קציצות ממש אוריריות, אחרות ומושקעות, אני מוסיפה לתערובת הבשר חצילים קלויים, תפוא"ד מגורר ובצל מגורר, כן מגורר ולא...
-
טיפ – בישול ריזוטו בשני שלבים
טיפ שקבלתי מהשף שלום שטרית ריזוטו מוגש לשולחן מיד עם סיום בישולו. לא אחת, אני מצאתי את עצמי, לא מכינה...
-
טיפ לבישול פסטה
אני נוהגת, תמיד, להשאיר כוס ממי בישול הפסטה, לדילול הרוטב, אם נדרש. מי הפסטה מכילים עמילנים והם מצויינים לדילול....
-
טיפ לבישול פסטה
כלל ראשון בבישול פסטה - הרוטב תמיד מחכה לפסטה, והפסטה עוברת ישירות, אחרי סינונה, לרוטב....