אתר המתכונים של יוכי גלבוע זכאי
אם כבר עושים גפילטע פיש, אפשר להכין כמות כפולה ולהקפיא בסיר בו בושלו הדגים. יום לפני הגשת הקציצות, להוציא המקפיא...
הפעם טיפ שווה על אפיית חלות בבית, מבלי להכין את החלות. אני קונה בשופרסל, וכן, לא בכל סניף יש וזה...
כשאני רוצה קציצות ממש אוריריות, אחרות ומושקעות, אני מוסיפה לתערובת הבשר חצילים קלויים, תפוא"ד מגורר ובצל מגורר, כן מגורר ולא...
טיפ שקבלתי מהשף שלום שטרית ריזוטו מוגש לשולחן מיד עם סיום בישולו. לא אחת, אני מצאתי את עצמי, לא מכינה...
אני נוהגת, תמיד, להשאיר כוס ממי בישול הפסטה, לדילול הרוטב, אם נדרש. מי הפסטה מכילים עמילנים והם מצויינים לדילול....
כלל ראשון בבישול פסטה - הרוטב תמיד מחכה לפסטה, והפסטה עוברת ישירות, אחרי סינונה, לרוטב....