טיפים

  • טיפ – גפילטע פיש מהקפאה

    טיפ – גפילטע פיש מהקפאה

    אם כבר עושים גפילטע פיש, אפשר להכין כמות כפולה ולהקפיא בסיר בו בושלו הדגים. יום לפני הגשת הקציצות, להוציא המקפיא...

  • חלות מהירות אפויות בבית מבלי להכין את החלות

    חלות מהירות אפויות בבית מבלי להכין את החלות

    הפעם טיפ שווה על אפיית חלות בבית, מבלי להכין את החלות. אני קונה בשופרסל, וכן, לא בכל סניף יש וזה...

  • טיפ לקציצות מטוגנות ומשודרגות

    כשאני רוצה קציצות ממש אוריריות, אחרות ומושקעות, אני מוסיפה לתערובת הבשר חצילים קלויים, תפוא"ד מגורר ובצל מגורר, כן מגורר ולא...

  • טיפ – בישול ריזוטו בשני שלבים

    טיפ שקבלתי מהשף שלום שטרית ריזוטו מוגש לשולחן מיד עם סיום בישולו. לא אחת, אני מצאתי את עצמי, לא מכינה...

  • טיפ לבישול פסטה

    אני נוהגת, תמיד, להשאיר כוס ממי בישול הפסטה, לדילול הרוטב, אם נדרש. מי הפסטה מכילים עמילנים והם מצויינים לדילול....

  • טיפ לבישול פסטה

     כלל ראשון בבישול פסטה - הרוטב תמיד מחכה לפסטה, והפסטה עוברת ישירות, אחרי סינונה, לרוטב....