סלט יווני קלאסי

>

הסלט הזה מופיע כבסיס לכל ארוחה ביוון.
סלט גס, קל, מרענן וכיפי.

המרכיבים:

2 עגבניות - גדולות, אדומות, בשלות ומתוקות - חתוכות לקוביות גסות
100 גרם פטה - חתוכה לקוביות 1X1 ס"מ
2 מלפפונים - חתוכים לקוביות גסות
1/2 בצל אדום - פרוס דק
חופן זיתים שחורים - קלמטה
לרוטב
1/4 כוס שמן זית
2 כפות חומץ בן יין אדום
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. להכניס את כל הירקות והזיתים לקערה ולערבב בזהירות בידים, כדי לא לשבור הירקות.
2. לערבב את כל חומרי הרוטב, לשפוך על הסלט, לערבב בידים, לטעום ולתקן טעמים.
3. להגיש מיד.

No Comments Yet.

Leave a comment