מתכונים

  • סלט כרוב ונבטים – המתכון של מסעדת דיקסי

    סלט כרוב ונבטים – המתכון של מסעדת דיקסי

    את הסלט הזה אני מרבה לאכול במסעדת דיקסי, סלט "אנדר דוג", שהוא מעולה ומפתיע מרכיבים: 2 כוסות כרוב לבן -...

  • אסאדו בבישול ארוך

    אסאדו בבישול ארוך

    מרכיבים: 2 ק"ג בשר אסדו - חתוך 5 ענפי סלרי אמריקאי - חתוך 3 גזרים - פרוסים 4 בצלים גדולים...

  • פסטה טבעונית עם שעועית לבנה

    פסטה טבעונית עם שעועית לבנה

    בטיול קולינרי שעשיתי בחבל פוליה שבאיטליה, עם השף שלום שטרית, אכלתי את הפסטה הזו, שהייתה עוצרת נשימה ושונה. המרכיבים: 500...

  • סלט עגבניות ופלפל חריף

    סלט עגבניות ופלפל חריף

    סלט העגבניות המפורסם של אידי מאשדוד, עם התאמות לטעמי. ========================================== מרכיבים: ====== 4 עגבניות בשלות, קצוצות לקוביות קטנות (אפשר גם...

  • רוטב בולונז לפסטה

    רוטב בולונז לפסטה

    מרכיבים: 1 ק"ג בשר בקר - טחון 3 בצלים גדולים - פרוסים לקובניות 6 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים לקוביות...

  • קציצות טבעוניות עם עדשים כתומות ובורגול

    קציצות טבעוניות עם עדשים כתומות ובורגול

    מרכיבים: 1/2 כוס בורגול - מושרה במים כחצי שעה ומסונן 1/2 כוס עדשים כתומות - מבושלות במים ומסוננות 1 תפוח...

  • קציצות טבעוניות ברוטב איטלקי

    קציצות טבעוניות ברוטב איטלקי

    מצרכים: לקציצות: 1 בצל - קצוץ גס 250 גרם פטריות שמפיניון, או פורטובלו, או מעורב - קצוצות 1 שן שום...

  • גפילטע פיש

    גפילטע פיש

    המתכון של אמא ז"ל. מרכיבים: 1 ק"ג דג קרפיון - טחון פעמיים בלי העור והעצמות, ולבקש ממוכר הדגים לחצות את...

  • מרק פטריות מוקרם – סלובני

    מרק פטריות מוקרם – סלובני

    בטיולי האחרון והמדהים, עם השף שלום שטרית, לסלובניה וקרואטייה, בשלנו ארוחה מדהימה, שהמרק היה חלק ממנה. שף שלום שטרית -...