אתר המתכונים של יוכי גלבוע זכאי
מרכיבים 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות דק חופן גדול של עגבניות שרי שונות (צהוב, תמר,...
בצרפת זה נקרא "קרוק מאדאם" ואם מכינים בלי ביצה, זה נקרא "קרוק מיסייה". חפשו את ההבדלים ולמה ??? מרכיבים: 8...
מרכיבים: 2 יחידות בצל שלוט - קצוץ דק 200 גרם חמאה - חתוכה לקוביות 1/2 כוס שמנת לבישול 3 כף/ות...
במקרר שלי יש תמיד גבינה מלוחה של "המאירי" מצפת, שניתן להשיגה בחנויות ברח' לוינסקי. ניתן כמובן להחליף בכל גבינה מלוחה...
מרכיבים: 8 ביצים קשות 1 תפוח אדמה - מבושל בקליפתו, כך עשו זאת בתקופת הצנע. 2 בצל - בינוניים וקצוצים דק מאד...
אף פעם לא הייתי מוכנה ללמוד ולהכין געפילטע פיש, מהחשש שזה נורא קשה וחוץ מזה, זה היה תפקיד מסורתי של...
מעדן אמיתי ושוב בלקני, מאפיין במיוחד את המטבח הבולגרי והיווני. מנה כזאת המלווה באוזו 12 עם קרח עושה את היום...
בורקס, ביצה ומלפפונים ירקים חתוכים לאורך ומומלחים - זו ארוחת הבוקר בבתים מהמוצא הבלקני. פסח הוא לא חריג ועל בורקס...
מרכיבים: 2 כוס/ות קמח מצה 2 כוס/ות מים רותחים 6 ביצים 10 כף/ות שמן קנולה - לקניידלעך 200 גרם בשר...