תוספות

  • סלמון כבוש – גרבלקס

    סלמון כבוש – גרבלקס

    הגרבלקס מקורו בנורבגיה, מוגש כמנה ראשונה במסעדות וקלי קלות להכינו בבית. מרכיבים: 1 קילו סלמון - פילה 1.5 כוסות מלח ים - לתערובת...

  • פשוט תרד – או במילים אחרות פופאי

    פשוט תרד – או במילים אחרות פופאי

    מרכיבים: 2 חבילה תרד ביצים עין- כמספר הסועדים 50 גרם חמאה 2 שיני שום כתושות 100 גרם פרמזן - מגוררת מלח ים - לפי הטעם פלפל שחור -...

  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    הקוגל הירושלמי הוא מעדן דתי-חרדי בטעם חריף מתוק ואינו נאכל כקינוח, אלא כתוספת, או בפני עצמו. הוא נאפה כל הלילה...

  • ממרח גבינה הונגרי – קורוזוט

    ממרח גבינה הונגרי – קורוזוט

    גם לפולנים יש את ממרח הגבינה הזה, אצלם הוא נקרא צפורוק. מרכיבים: 250 גרם גבינה לבנה - טוב טעם 50 גרם חמאה -...

  • אורז בתנור עם מיגוון פטריות מטובען

    אורז בתנור עם מיגוון פטריות מטובען

    מרכיבים: 1 כוס אורז בסמטי 2 כוסות ציר מרק ירקות או מים 2 כפות אבקת מרק בצל 50 גרם חמאה - לטבעונים רבע כוס שמן קנולה...

  • סלט תרד או עלי מנגולד

    סלט תרד או עלי מנגולד

    מרכיבים: 300 גרם תרד - רצוי תורכי אפשר גם אחר. 2 יחידות קישוא - מגורר 3 יחידות כרישה - קצוצה דק - מהחלק הלבן בלבד...

  • הגיבץ’ של אמא ז”ל

    הגיבץ’ של אמא ז”ל

    מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ לקוביות 3 פלפלים ירוקים - קצוץ לקוביות - פלפל בהיר 2 פלפל חריף - קצוץ דק -...

  • כרוב עם פסטה

    כרוב עם פסטה

    מרכיבים: 1 כרוב לבן - פרוס, רצוי במנדולינה או מעבד מזון כדי להקל בתהליך 2 בצל - גדול - חתוך לקוביות ולטגן...

  • אורז עם הרבה “גודיז”

    אורז עם הרבה “גודיז”

    מרכיבים: 1.5 כוסות אורז בסמטי - ממויין ומושרה במים כשעה 1/2 כוס גרעיני חיטה 1/2 כוס עדשים שחורות 1/2 כוס צנוברים - מטוגנים במחבת בלי שמן...