-
ריזוטו עם בטטה וכרשה
מרכיבים: 2 כוסות אורז ריזוטו - רצוי ארבוריו 1 בטטה - חתוכה לקוביות קטנות 1 כרישה - (החלק הלבן) פרוסה דק 2 שיני...
-
פריטטה – חביתת ירקות איטלקית
מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ 400 גרם תרד טורקי 2 עגבניות - קצוצות 1 תפוח אדמה - גדול ופרוס דק 2 כפות פרמזן 0.25 כוס...
-
פסטה קלי קלות עם קישואים
לממהרים והרעבים שבננו, שלמרות חוסר הזמן לא מוכנים להתפשר על איכות מזונם. אז הנה עוד מתכון לממהרים ולעצלים. משך הכנת...
-
מרק לחם טוסקני – “ריבוליטה”
הסתו כבר כאן ואנחנו לפני החורף. מרק-נזיד זה הינו מהיר, טעים ומשביע גם כארוחה בפני עצמה. מרכיבים: 6 פרוסות טוסטים...
-
רוטב פסטה מהיר
רוטב לפסטה מהיר מאד (משך הכנתו כמשך בישול הפסטה עצמה), עשיר ומגוון מאד בטעמיו. מרכיבים: 150 גרם ארטישוק בשמן - מוצר...
-
פסטה עם וודקה ופטריות
מרכיבים: 500 גרם פסטה מקרוני - פסטה חלולה ועבה 1 ...
-
סלט רוקט עם פולנטה
מרכיבים: 1.5 כוס/ות פולנטה - ראה מתכון שלי - פולנטה מטוגנת 1 צרור רוקט - קרוע ביד 1 עגבניות - קצוצה לקוביות 1 כף צלפים חופן...
-
פפרונטה
סלט מבושל מבית היוצר של רועי הבשלן, המוטרף על אוכל איטלקי. מרכיבים: 3 פלפל אדום - קלוי, מקולף וחתוך לרצועות 3...
-
סלט גרעיני כוסמין – פארו
סלט זה אכלתי בניו יורק אצל בתי. היא השתמשה בדגן, בשמו האיטלקי "פארו" הנחשב לאחד מסוגי הדגן העתיקים, ובארץ נמכר כגרעיני...
