-
ירקות אפויים – “אנטיפסטי”
קל להכנה, לשומרי הגזרה, מרהיב בצבעים וטעים טעים. מוגש, בדרך כלל, כחלק ממגוון האנטי פסטי. מרכיבים: 1 שומר - חצוי לרבעים...
-
פולו דיאבולו – העוף של השטן – עוף במשקולת
עוף שהוא מעדן וכל כולו מטוגן במחבת עם משקולת. מתכון של רועי, שהוא חובב אדוק של אוכל איטלקי ובשלן מדהים....
-
לימונצ’לו
משקה מעדן שהלימון שולט בו ומרגיש כמו קרטיב לימון, מתאים גם לאלה שאינם שותים אלכוהול. המשקה מקורו באיטליה מאזור סורנטו אמלפי,...
-
כבד עוף עם פטריות וניוקי ברוטב יין מרסלה
מנה קלה, מרהיבה בהגשה וכמובן מדהימה בטעמה וזוכה לקריאות אושר מהסועדים. מרכיבים: 18 כבדי עוף - שלמים ומנוקים מגידים וקרישי...
-
ריזוטו עם אנדיב אדום (עולש)
מרכיבים: רוטב טוסקני בסיסי - ראה מתכון שלי באתר 2 עולש - פרוס גס, מבושל מספר דקות במי מלח ומנוקז היטב מהנוזלים. ...
-
ריזוטו במגוון פטריות
לאוהבי הפטריות - הניחוח הזה עבורכם. מרכיבים: 30 גרם פטריות יער - מושרות כשעה במים רותחים, מסוננות מנוזלים וקצוצות. 30 גרם פטריות פורצ'יני -...
-
בשר סינטה כבוש במלח גס – “ברזאולה”
מתאים למנה ראשונה בפני עצמה המוגשת עם מיגוון עלים ירוקים, או לאחד מסוגי המזטים המוגשים בראשית הארוחה, רצוי עם אוזו...
-
ריזוטו עם מח עצמות ואספרגוס
אחת המנות האהובות עלי היא ריזוטו. ריזוטו ניתן להכין באין ספור טעמים והמאמץ שווה. המנה המוגשת כאן היא מאד עשירה...
-
פולנטה מטוגנת
מרכיבים: 1 ליטר מים 250 גרם קמח סולת 50 גרם חמאה 1/2 כפית מלח ים שמן זית לטיגון אופן ההכנה: להרתיח המים עם המלח,...
