-
מרק ירקות עם גריסים – טבעוני
קר ובא לי מרק, אז זה מה שיצא - יאמי, יאמי מרכיבים: 3/4 כוס גריסים 1 כוס שעועית לבנה –...
-
פשטידת פסטה עם בשר
מרכיבים: 500 בשר טחון 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול - קצוץ דק 2 שיני שום – כתושות 3...
-
פסטה עם הרבה גודיז
מרכיבים: 1 חבילה פסטה – לבשל לפי הוראות היצרן לרוטב: 1/3 כוס שמן זית 1 ענף מרווה 3 שיני שום...
-
“ביף” בורגיניון – תחליף בשר עם ירקות שורש מבוש
הרעיון לתבשיל זה בא מהביף בורגיניון המסורתי, שהוא תבשיל איכרים מחבל בורגנדי בצרפת, והוא מכיל בשר עם ירקות שורש ומבושל...
-
סלט קישואים חם
אני לא ממש חובבת קישואים או זוקיני, אבל הסלט החם הזה שאכלתי במסעדה הדרוזית בסאג'ור, הביא אותי לשחזר המנה ולהגיש...
-
סלט מלפפונים, גזר וצנונית
כשהירוק והכתום נפגשים הם מרהיבים ביופיים וחוש הראיה שמח. כל היתר שייך לחוש הטעם והוא חוגג. מבית היוצר של אחי....
-
פלפל ממולא – אפשר גם טבעוני
פלפל ממולא מבית אמא ז"ל הפולניה. המרכיבים: 10 פלפלים - בצבעים שונים 350 גרם - בשר טחון - לטבעונים, מוותרים...
-
מטבוחה מרוקאית
הסלט המרוקאי הצועד בראש מצעד הסלטים. מרכיבים: 20 עגבניות בשלות - חלוטות קלופות וחתוכות לקוביות ראש שום - קלוף וכתוש...
-
כרובית אפויה בתנור
המרכיבים: כרובית - מנוקה ומחולקת לפרחים - מבושלת במי מלח עד למצב אל דנטה 1 כף חרדל 1 כף מיונז...
