-
קציצות אורז
וכשנשאר אורז משבת, ביום ראשון מכינים "נישנוש" של קציצות אורז מרכיבים: 1 כוס אורז מבושל 2 כפות שמן זית –...
-
פשטידת פסטה עם בשר
מרכיבים: 500 בשר טחון 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול - קצוץ דק 2 שיני שום – כתושות 3...
-
אצבעות גבינה צהובה מטוגנות
מרכיבים: 300 גרם גבינה צהובה, מהסוג האהוב עליכם – חתוכה לאצבעות בעובי 2 ס"מ 3 כפות חלב 1 ביצה 1/2...
-
מאפינס מלוחים עם ירקות
מרכיבים: 1 תפוא"ד - מגורר גס. 1 בצל - מגורר גס 2 קישואים זוקיני – יש בהם פחות מים –...
-
פטריות פורטובלו ממולאות
מתכון מעולה, אני קצת מקצרת תהליכים ע"י שימוש בירקות סנפרוסט. ניתן להכין מראש, ולחמם מעט בתנור. מרכיבים: 12 פטריות פורטובלו...
-
פאי תפוחי אדמה עם פטריות
מרכיבים: 5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה – מבושלים בקליפתם עם עלי המרווה 30 גרם חמאה 1/4 כוס חלב 6...
-
פסטה לימונצ’לו
מנה מעולה שאכלתי בטיול קולינארי של שף שלום שטרית לטוסקנה, והמתכון הוא באדיבותו. המרכיבים: 500 גרם פסטה פטוציני 6...
-
סלט קפרזה אחר
מרכיבים: 1 עגבניה בשלה חתוכה לקוביות גדולות 10 עגבניות שרי - חתוכות לחצאים 10 עגבניות שרי ליקופן (חומות) - חתוכות...
-
פסטה עם הרבה גודיז
מרכיבים: 1 חבילה פסטה – לבשל לפי הוראות היצרן לרוטב: 1/3 כוס שמן זית 1 ענף מרווה 3 שיני שום...
