בישול צמחוני

  • קציצות אורז

    קציצות אורז

    וכשנשאר אורז משבת, ביום ראשון מכינים "נישנוש" של קציצות אורז מרכיבים: 1 כוס אורז מבושל 2 כפות שמן זית –...

  • פשטידת פסטה עם בשר

    פשטידת פסטה עם בשר

    מרכיבים: 500 בשר טחון 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול - קצוץ דק 2 שיני שום – כתושות 3...

  • אצבעות גבינה צהובה מטוגנות

    אצבעות גבינה צהובה מטוגנות

    מרכיבים: 300 גרם גבינה צהובה, מהסוג האהוב עליכם – חתוכה לאצבעות בעובי 2 ס"מ 3 כפות חלב 1 ביצה 1/2...

  • מאפינס מלוחים עם ירקות

    מאפינס מלוחים עם ירקות

    מרכיבים: 1 תפוא"ד - מגורר גס. 1 בצל - מגורר גס 2 קישואים זוקיני – יש בהם פחות מים –...

  • פטריות פורטובלו ממולאות

    פטריות פורטובלו ממולאות

    מתכון מעולה, אני קצת מקצרת תהליכים ע"י שימוש בירקות סנפרוסט. ניתן להכין מראש, ולחמם מעט בתנור. מרכיבים: 12 פטריות פורטובלו...

  • פאי תפוחי אדמה עם פטריות

    פאי תפוחי אדמה עם פטריות

    מרכיבים: 5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה – מבושלים בקליפתם עם עלי המרווה 30 גרם חמאה 1/4 כוס חלב 6...

  • פסטה לימונצ’לו

    פסטה לימונצ’לו

    מנה מעולה שאכלתי בטיול קולינארי של שף שלום שטרית לטוסקנה, והמתכון הוא באדיבותו.   המרכיבים: 500 גרם פסטה פטוציני 6...

  • סלט קפרזה אחר

    סלט קפרזה אחר

    מרכיבים: 1 עגבניה בשלה חתוכה לקוביות גדולות 10 עגבניות שרי - חתוכות לחצאים 10 עגבניות שרי ליקופן (חומות) - חתוכות...

  • פסטה עם הרבה גודיז

    פסטה עם הרבה גודיז

    מרכיבים: 1 חבילה פסטה – לבשל לפי הוראות היצרן לרוטב: 1/3 כוס שמן זית 1 ענף מרווה 3 שיני שום...