-
“ביף” בורגיניון – תחליף בשר עם ירקות שורש מבוש
הרעיון לתבשיל זה בא מהביף בורגיניון המסורתי, שהוא תבשיל איכרים מחבל בורגנדי בצרפת, והוא מכיל בשר עם ירקות שורש ומבושל...
-
הפאראטה של ג’יימי אוליבר – לחם הודי
את הלחם ההודי הזה ראיתי בתוכנית טלוויזיה של ג'יימי אוליבר. רשמתי את המתכון כדי לשתף עם קוראי. אין זה מתכון...
-
סלט קישואים חם
אני לא ממש חובבת קישואים או זוקיני, אבל הסלט החם הזה שאכלתי במסעדה הדרוזית בסאג'ור, הביא אותי לשחזר המנה ולהגיש...
-
סלט מלפפונים, גזר וצנונית
כשהירוק והכתום נפגשים הם מרהיבים ביופיים וחוש הראיה שמח. כל היתר שייך לחוש הטעם והוא חוגג. מבית היוצר של אחי....
-
מרק כרובית וקולרבי מוקרם
מרכיבים: 1 כרובית בינונית - נקייה מהקלח ומופרדת לפרחים 2 תפוחי אדמה - קוביות 2 קולרבי - קוביות 2 כרישה...
-
כרובית שלמה בתנור
עם מינימום עבודה - מתקבל מאפה שחום, שנראה כמו חצי כדור, וטעים טעים. מרכיבים: כרובית - שלמה, נקייה מעלים ומבושלת...
-
עוגת תפוחי עץ בכוסות אישיות
הכמות המוצגת היא לשש מנות המרכיבים ואופן ההכנה לתפוחים: 4 תפוחי עץ ירוקים - חתוכים לקוביות 1X1 2 כפות סוכר 50...
-
עוגת חמאה עם פירורים – ה”פיטר קיכן”
עוגת החמאה הייתה העוגה המסורתית אצלנו בבית ביום כיפור. מידי שנה, אבא ז"ל היה הולך לקונדיטוריה לודג'יאנקה ורק שם קנה...
-
אורז מטוגן עם ירקות וביצים
מרכיבים: 2 כוסות אורז - בסמטי מבושל ומקורר 2 גזרים - חתוכים לקוביות קטנות מאד 3/4 כוס אפונה - סנפרוסט...
