מתכונים

  • פאי רועים טבעוני – Shepherd’s Pie

    פאי רועים טבעוני – Shepherd’s Pie

    מרכיבים: ל"בשר" 500 גרם טחון טבעול 1 בצל קצוץ 3 שיני שום כתושות 2 גזרים חתוכים לקוביות 4 ענפי סלרי...

  • מרק פטריות מוקרם

    מרק פטריות מוקרם

    מרכיבים: 1 בצל גדול - קצוץ 2 כפות שמן קנולה 250 גרם פטריות מסוגים שונים - פרוסות 2 כפות אבקת...

  • סופגניות מהירות בלי שמרים

    סופגניות מהירות בלי שמרים

    מרכיבים: 350 גרם קמח אוסם (חבילה) 2 אשל 2 ביצים 1 שקית סוכר וניל 4 כפות סוכר   ליטר שמן...

  • קציצות סייטן עם תפוחי אדמה

    קציצות סייטן עם תפוחי אדמה

    מרכיבים:   הקציצות 1 חבילה סייטן טחון בטעם טבעי - תחליפי לביונד ביף 1 בצל מגורר 3 שיני שום כתושות...

  • תחתיות ארטישוק ממולאות – טבעוני

    תחתיות ארטישוק ממולאות – טבעוני

    רכיבים: 1 חבילה תחתיות ארטישוק של סנפרוסט למילוי: 0.5 ק"ג סייטן טחון, בטעם טבעי 2 כפות קמח 3 כפות פרורי...

  • פסטה רוזה

    פסטה רוזה

    מרכיבים: 4 ענפי סלרי אמריקאי קצוצים 1 גזר חתוך לקוביות 1 בצל בינוני חתוך לקוביות 3 שיני שום קצוצים מעט...

  • סלט כרוב ונבטים – המתכון של מסעדת דיקסי

    סלט כרוב ונבטים – המתכון של מסעדת דיקסי

    את הסלט הזה אני מרבה לאכול במסעדת דיקסי, סלט "אנדר דוג", שהוא מעולה ומפתיע מרכיבים: 2 כוסות כרוב לבן -...

  • אסדו בבישול ארוך

    אסדו בבישול ארוך

    מרכיבים: 2 ק"ג בשר אסדו - חתוך 5 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים דק 4 בצלים גדולים - חתוך לקוביות...

  • פסטה טבעונית עם שעועית לבנה

    פסטה טבעונית עם שעועית לבנה

    בטיול קולינרי שעשיתי בחבל פוליה שבאיטליה, עם השף שלום שטרית, אכלתי את הפסטה הזו, שהייתה עוצרת נשימה ושונה. המרכיבים: 500...