מתכונים

  • פטה כבד עוף

    פטה כבד עוף

    גדולת המתכון בטעמו, בקלות ובמהירות הכנתו. מקור המתכון הוא מבית היוצר של בתי הבכורה. לאלה מבננו שאינם אוכלים כבד אווז,...

  • שרימפס עם פולנטה ברוטב ורוד

    שרימפס עם פולנטה ברוטב ורוד

    מנה נפלאה שאכלתי במסעדת רוטנברג שבקיבוץ גשר. ניסיתי לשחזרה והצלחתי. מרכיבים: 16 יחידות שרימפס - קלוף ומנוקה - 4 שרימפס...

  • תבשיל בלקני של עדשים עם בשר/עוף/קציצות

    תבשיל בלקני של עדשים עם בשר/עוף/קציצות

    תבשיל חורפי המוגש עם אורז לבן, ממטבחה של חמותי היווניה. מרכיבים: 4 בצל - קצוץ ומטוגן בשמן עד לגוון קרמלי...

  • אוסובוקו א לה מילאנזה עם גרמולטה

    אוסובוקו א לה מילאנזה עם גרמולטה

    תבשיל לקרניבורים, שאוכל בעבורם הוא לא רק מזון, אלא גם סיפוק יצרים, תאווה, והנאה מרובה. מעדן שעשוי מפרוסות עבות של...

  • פסטה אלפרדו – פטריות ושמנת

    פסטה אלפרדו – פטריות ושמנת

    מרכיבים 300 גרם פטריות            -   קצוצות, מסוגים שונים 1 קופסה שמנת לבישול 1 בצל...

  • מאפה ברוקולי ברוטב לבן

    מאפה ברוקולי ברוטב לבן

    בטיול לפיאמונטה ביולי 2015, עם השף שלום שטרית, הכנתי את המתכון הזה, של שלום....

  • עוגת שוקולד אישית במיקרוגל

    עוגת שוקולד אישית במיקרוגל

    עוגת שוקולד אישית בספל ואפויה במיקרוגל את העוגות האישיות מכינים במגים גדולים, כל מג הוא מנה. הכמויות הן למנה אחת...