-
פירה תפוחי אדמה אחר עם ביצים – פירה משודרג
הסלט הוא מבית היוצר של אחי הבשלן. מעולה וטעים להפליא גם כסלט וגם כתוספת למנה עיקרית. מרכיבים: 5 תפוחי אדמה -...
-
אורז עם מיגוון גרעינים ומשמש
האורז אמנם לבן אבל הגרעינים והפירות המיובשים עושים את ההבדל. מבית היוצר של בתי הצעירה. מרכיבים: 2 כוסות אורז בסמטי 2...
-
מעדן ניוקי בחמאה לעצלנים
מעדן ברבע שעה. רצוי להכינו מניוקי טרי, ניתן לקנות במעדניות כמו ספייסס, יוזי, ספגטים ועוד. אני אוהבת את הניוקי העשוי...
-
בצקניות – שפצלי
מרכיבים: 2 כוסות קמח 2 ביצים - גדולות 1 כפית מלח מים - פושרים, "כמה שתופס" - לדברי אמא ז"ל 2 כפות שמן קנולה...
-
לחמניות
לחמניות מעולות מבית היוצר של חני מרכיבים: 1/2 כוס סוכר 1 כוס שמן קנולה 1/3 2 כוסות מים -פושרים קורט מלח 1 קילו קמח...
-
שעועית אפויה – Gigantes Plaki
תבשיל המוגש במסעדות היווניות כחלק ממגוון המזטים. הוא במיטבו כשהוא פושר או בטמפרטורת החדר. מרכיבים: 1+1 כוסות שעועית לבנה וחומה - מושרה כל...
-
מג’דרה מאורז מלא
מרכיבים: 2 כוס/ות עדשים חומות - ממויינות ושטופות היטב 2 כוס/ות אורז מלא - ממויין ושטוף 3 כף/ות שמן זית 4 כוסות מים רותחים -...
-
ירקות אפויים – “אנטיפסטי”
קל להכנה, לשומרי הגזרה, מרהיב בצבעים וטעים טעים. מוגש, בדרך כלל, כחלק ממגוון האנטי פסטי. מרכיבים: 1 שומר - חצוי לרבעים...
-
תפוחי אדמה אפויים בשמנת – פום אנה
מרכיבים: 7 תפוח אדמה - תפוא"ד אדומים, גדולים, קלופים ופרוסים דק במנדולינה 1 שמנת לבישול 50 גרם ...
