אז מה עוד אפשר לעשות מכרוב, שהוא ירק משעמם? סלט כרוב אחר.
סלט שעומד בפני עצמו כארוחה קלה, לברנץ' לערב ובכלל סתם כי זה טעים ומפתיע.
| מרכיבים: | |||
| 1 | כרוב לבן - בינוני - פרוס דק במעבד מזון | ||
| 8 | ביצים קשות - מפוררות גס | ||
| 200 גרם | זיתים שחורים - מגולענים - חצויים | ||
| 4 | קבנוס - פרוס דק ומטוגן בחצי כפית שמן זית | ||
| 4 כפות | שמן זית | ||
| מיץ לימון - לפי הטעם | |||
| מלח | |||
| פלפל שחור | |||
אופן ההכנה:
לערבב הכרוב הפרוס עם השמן מיץ הלימון והמלח, ולהניח בצד לכשעה.
לפני ההגשה להוסיף לכרוב את כל יתר המרכיבים, לערבב היטב ולהגיש.

