בליל הסדר גם הסלט הזה ליווה את המנה העיקרית והיה מרענן וטעים מאד, והוא מבית היוצר של רותי.
| מרכיבים: | |||
| לסלט: | |||
| 1 | כרוב לבן - בינוני ופרוס | ||
| 4 יחידות | בצל ירוק - פרוס | ||
| 0.75 כוס | חמוציות | ||
| 0.75 כוס | פקנים מסוכרים | ||
| לרוטב: | |||
| 1/3 כוס | חומץ בן יין לבן | ||
| 1/3 כוס | שמן קנולה | ||
| 1 כף | סוכר | ||
| 2 | שום (שיניים) - כתוש | ||
| מלח ים - לפי הטעם | |||
| קורט | פלפל שחור - לפי הטעם | ||
אופן ההכנה:
לקערה מכניסים את כל מרכיבי הסלט.
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
מעבירים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב.
משהים שעה במקרר ומגישים.
בתיאבון

