אורז מטוגן עם ירקות וביצים

מרכיבים:

2 כוסות אורז - בסמטי מבושל ומקורר
2 גזרים - חתוכים לקוביות קטנות מאד
3/4 כוס אפונה - סנפרוסט
1 בצל קטן סגול - קצוץ דק מאד
2 שיני שום - כתושות דק
1/3 כוס שמן - קנולה
2 ביצים - מטוגנות לחביתה מבולבלת
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור- לפי הטעם

אופן הכנה:

1. למחבת להכניס את השמן, בצל, שום וגזר ולטגן עד שהבצל מזהיב.
2. להוסיף האורז, האפונה, מלח ופלפל שחור ולהקפיץ כ- 3 דקות.
3. להוסיף הביצים ולערבב היטב כ- 2 דקות.

להגיש חם עם יוגורט או כתוספת למנה חלבונית.

Comments are closed.