מרכיבים:
2 ק"ג בשר אסדו - חתוך
5 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים דק
4 בצלים גדולים - חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
4 שיני שום - כתושים
1/3 כוס שמן זית
מלח - לפי הטעם האישי
פלפל שחור - לפי הטעם האישי
מים
אופן ההכנה:
- לטגן הבצל עם השמן לצבע זהוב +
- להוסיף השום, הגזר והסלרי ולטגן ביחד כ- 10 דקות.
- להוסיף הבשר, מלח ופלפל ומים עד לכיסוי הבשר.
- להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כ- 4 שעות, ועד שהבשר נופל מהעצמות.
- במקרה של צורך, יש להוסיף מים.
- הרוטב שנשאר צריך להיות סמיך ולא מימי.
- אפשר להוסיף תפוחי אדמה לתבשיל או כל תוספת אחרת של פחמימה.
- מומלץ לבשל יום מראש.