אסדו בבישול ארוך

מרכיבים:

2 ק"ג בשר אסדו - חתוך

5 ענפי סלרי אמריקאי - חתוך

4 בצלים גדולים - חתוך לקוביות

2 גזרים חתוכים לטבעות לא דקות.

4 שיני שום - כתושים

1/3 כוס שמן זית

מלח - לפי הטעם האישי

פלפל שחור - לפי הטעם האישי

מים

 

אופן ההכנה: 

  1. לטגן הבצל עם השמן לצבע זהוב +
  2. להוסיף השום, הגזר והסלרי ולטגן ביחד כ- 10 דקות.
  3. להוסיף הבשר, מלח ופלפל ומים עד לכיסוי הבשר.
  4. להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כ- 4 שעות, ועד שהבשר נופל מהעצמות.
  5. במקרה של צורך, יש להוסיף מים.
  6. הרוטב שנשאר צריך להיות סמיך ולא מימי.
  7. אפשר להוסיף תפוחי אדמה לתבשיל או כל תוספת אחרת של פחמימה.
  8. מומלץ לבשל יום מראש.

 

No Comments Yet.

Leave a comment