אסאדו בבישול ארוך

מרכיבים:

2 ק"ג בשר אסדו - חתוך

5 ענפי סלרי אמריקאי - חתוך

3 גזרים - פרוסים

4 בצלים גדולים - חתוך לקוביות

4 שיני שום - כתושים

1/3 כוס שמן זית

מלח - לפי הטעם האישי

פלפל שחור - לפי הטעם האישי

מים

 

אופן ההכנה: 

  1. לטגן הבצל עם השמן לצבע זהוב +
  2. להוסיף השום, הסלרי והגזר ולטגן ביחד כ- 10 דקות.
  3. להוסיף הבשר, מלח ופלפל ומים עד לכיסוי הבשר.
  4. להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כ- 4 שעות, עד שהבשר נופל מהעצמות.
  5. במקרה של צורך, יש להוסיף מים.
  6. הרוטב שנשאר צריך להיות סמיך ולא מימי.
  7. אפשר להוסיף תפוחי אדמה, כתוספת למנה.
  8. מומלץ לבשל יום מראש.

 

No Comments Yet.

Leave a comment