בטטות קריספיות בתנור

מבית היוצר של גיסתי אורית.

מרכיבים:
======

5 בטטות גדולות, קלופות ופרוסות דק
1/2 כוס שמן זית
3/4 כוס פירורי לחם מסוג גריסיני - לטעמי הטוב ביותר
3/4 כוס צנוברים
2 שיני שום כתושות דק, או שום כתוש קפוא.
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
========

1. לערבב היטב הבטטות עם 1/4 כוס שמן, מלח ופלפל.
2. לסדר בתבנית אפיה בצורה של מניפה.
3. לאפות בתנור של 180 מעלות, עד שהבטטות רכות וזהובות.
4. במקביל, לטגן הצנוברים בלי שמן, עד שמזהיבים, יש להשגיח שלא יישרף ולהוציאם מהמחבת.
4. להכניס למחבת יתרת השמן לטגן כ- 2 דקות השום, להיזהר, השום לא צריך לשנות צבעו.
5. להוסיף את פירורי לחם, מלח ופלפל ולטגן עד שמזהיבים ונעשים קריספיים.
6. כשהבטטות מוכנות, להכניס הצנוברים לפירורי הלחם, לערבב ולפזר מעל הבטטות.

No Comments Yet.

Leave a comment