המרכיבים:
6 פרוסות בגט - לא טרי ופרוס באלכסון
3 עגבניות - בשלות וחתוכות לקוביות קטנות
2 שיני שום - לגרוד
מלח
1/4 כוס שמן זית
בזיליקום - לקישוט
אופו ההכנה:
1. לזלף על פרוסות הלחם מעט שמן זית, להניח על רשת ולהכניס לתנור בטמפרטורה של 190 מעלות להזהבה. להשגיח שלא יישרף.
2. לגרד את שיני השום על הטוסטים, כשהם חמים, לקבלת ארומה שומית.
3. לפזר מעל העגבניות והמלח.
4. להזליף עוד מעט שמן זית.
5. לקשט בבזיליקום ולהגיש חמים.