גולש הונגרי עם סייטן

המרכיבים

קובייה של סייטן - חתוך לקוביות 2X2 וטבולות בקמח
4 תפוחי אדמה -  חתוכים
2 בצלים - קצוצים דק
3 שיני שום - כתוש
2 פלפלים - חתוכים לרצועות
3 עגבניות - קלופות וחתוכות לקוביות
2 פלפלונים קטנים חריפים - קצוצים דק (לא חובה רק לאוהבי החריף)
2 גזרים פרוסים
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

1. להכניס את השמן ולטגן את הבצל, להוסיף השום והסייטן ולטגן עד שמזהיב, תוך כדי ערבוב, להיזהר שהשום לא יישרף.
2. כשהסייטן והבצל זהובים, להכניס את יתר המרכבים ולתבל.
3. להוסיף חצי כוס יין לבן או מים, אם הנוזלים נגמרים, להוסיף עוד קצת נוזלים.
4.  להביא לרתיחה ולבשל על להבה נמוכה כחצי שעה, עד שתפוחי האדמה רכים. (הרוטב צריך להיות סמיך והתבשיל לא
     צריך להיות נוזלי.
בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment