מרכיבים: | |||
0.5 קילו | שיבולת שועל | ||
0.5 כוס | אגוז מלך - לא קלוי וקצוץ גס | ||
0.5 כוס | פיסטוקים - לא קלוי וקצוץ גס | ||
0.5 כוס | זרעי פישתן טחונים | ||
0.5 כוס | קוקוס | ||
0.5 כוס | צימוקים | ||
0.5 כוס | דבש | ||
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים היבשים, להוסף הדבש ולערבב היטב.
לרפד תבנית בנייר אפיה ולפזר עליו את התערובת.
לאפות בתנור מחומם מראש (180 מעלות) כחצי שעה.
לצנן ולהכניס לכלי אטום.
להגיש עם יוגורט בופלו או יוגורט כבשים.