חזה עוף ברוטב עגבניות טריות

מתכון לעצלנים שחוזרים הביתה מאוחר בלילה, מאד רעבים והמקרר כמעט ריק.
זה מה שקרה לי לפני מספר ימים, במקרר היו ביצים ועגבניה ובמקפיא מאמא-עוף ולחם והנשמה ביקשה משהו חם - אז זה מה שיצא.
מרכיבים:
חזה עוף - מנה אחת של "חזה עוף בתיבול גריל - מאמאעוף", קצוץ לקוביות.
עגבניה - גדולה מאד חתוכה גס.
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
פלפל צ'ילי - לפי הטעם, קצוץ דק מאד.
3 כפות שמן זית
2 ביצים

אופן ההכנה:
במחבת קטנה מכניסים השמן, קוביות העוף העגבניה, מלח, פלפל וצ'ילי ומבשלים מכוסה (מלכלך את הכיריים - אמרנו עצלנים) עד שהעגבניות רכות מאד וכמעט לא נותרו נוזלים. (בוחשים פעם/פעמיים במהלך הבישול), לאופציה - שופכים מעל 2 ביצים (עין) וממשיכים לבשל מספר דקות עד שהביצים לטעמכם.

לוקחים מגש מיטה, עליו מניחים את המחבת עם התבשיל, לחם טוב ואוזו עם קרח נכנסים למיטה "טוחנים" את המנה ולא שוכחים לנגב המחבת עם הלחם, עד הסוף ואז מברכים אותי.

לזה אני קוראת אוכל מנחם.

No Comments Yet.

Leave a comment