חמין ממקרוני

הכאילו חמין שלי, מתאים לאלה שאינם רוצים לזחול על גחונם למיטה אחרי אכילת החמין הקלאסי, הכבד והטעים.
הוא אמנם מכיל את החומרים הקלאסיים, אולם במקום שעועית יש פסטה.
מרכיבים:
לקציצות:
1 קילו בשר בקר טחון
2 ביצים
1 תפוח אדמה - תפא"ד גדול ומגורר
4 כפות פירורי לחם
1 בצל - מגורר או קצוץ דק
מלח גס - לפי הטעם - אני טועמת את התערובת לקציצות
פלפל שחור - - גרוס טרי לפי הטעם
להרכבת החמין:
500 גרם מקרוני - מבושל במי מלח - חצי בישול, לא עד הסוף.
4 תפוח אדמה - חתוכים לרבעים
1 קישקע
6 ביצים
שמן קנולה - לטיגון הקציצות
מים

אופן ההכנה:
1. מכינים הקציצות מכל מרכיבי הקציצות.
2. מטגנים הקציצות בסיר גדול ורחב בו נאפה את החמין.
3. הרכבת החמין:
שכבה ראשונה - תפוחי אדמה, לתבל במלח ופלפל שחור.
שכבה שנייה - מחצית המקרוני.
שכבה שלישית - הקציצות.
שכבה רביעית - יתרת המקרוני.
שכבה חמישית - להניח את הקישקע מעל המקרוני.
שכבה חמישית - להכניס הביצים, כשהן שקועות בפסטה.
4. להוסיף המים עד לכיסוי התבשיל ועוד קצת.

5. להכניס לתנור שחומם לטמפרטורה של 100 מעלות ולאפות כל הלילה.

מידי פעם לבדוק שאין חוסר במים.

והחגיגה באכילה והבושם כל הלילה - יש בשביל מה לחיות.

בתיאבון

 

No Comments Yet.

Leave a comment