"החציל האציל" כך כינו, בעבר, המגדלים את החציל. לטעמי הוא באמת מלך הירקות. מרכיבים: |
|||
2 | חציל - חצילים בלאדי קלויים על האש ומקולפים. | ||
1/4 כוס | שמן זית | ||
2 | שיני שום - שיניים כתושות. | ||
1 | יוגורט - גביע. להגשה | ||
1 | רוקט - חופן קצוץ גס מאד | ||
מלח ים - לפי בעם | |||
פלפל שחור - לפי הטעם | |||
אופן ההכנה:
לקלות החצילים ולקצוץ אותם.
לערבב החציל עם כל המרכיבים חוץ מהרוקט והיוגורט.
להניח על צלחת רוקט ברוטב ויניגרט, מעל החצילים ולהגיש עם יוגורט.
.
בתיאבון.