מעדן זה מיועד לשוקוהוליקים שבננו.
את מוס השוקולד הזה אני מגישה בכלי גדול ושקוף, דרכו ניתן לראות את שלש שכבות השוקולד וצבעוניות הקינוח.
את מוס השוקולד הזה אני מגישה בכלי גדול ושקוף, דרכו ניתן לראות את שלש שכבות השוקולד וצבעוניות הקינוח.
מרכיבים: | |||
200 גרם | שוקולד חלב | ||
200 גרם | שוקולד מריר | ||
100 גרם שוקולד כהה לקישוט | |||
200 גרם | שוקולד לבן | ||
3 | שמנת מתוקה - מיכל שמנת לכל סוג שוקולד | ||
9 | ביצים - 3 ביצים לכל סוג שוקולד | ||
3 כף/ות | סוכר - כף סוכר לכל סוג שוקולד | ||
אופן ההכנה:
ניתן להכין המוס מסוג שוקולד אחד בלבד ולהקטין פי 3 התהליך ומשך ההכנה.
למעשה, מכינים כאן 3 סוגי מוס.
1.להמיס שוקולד החלב במיקרו.
2.לקרר ולערבב פנימה בזריזות את חלמוני הביצים, כל חלמון בנפרד.
3.להקציף 3 חלבונים עם חצי כף סוכר.
4.לקפל הקצף לתוך השוקולד המומס.
5.להקציף השמנת המתוקה עם חצי כף סוכר.
6.לקפל השמנת המוקצפת לתוך תערובת השוקולד והביצים.
לאחר הכנת שלשת המוסים - מכניסים לכלי גדול ושקוף, יוצרים 3 שכבות של מוס - חום כהה, חום ולבן, או בגביעים כמנות אישיות.
לקישוט - לגרר מעל שוקולד.