כבד קצוץ שיכור

מבית היוצר של אחי.
פשוט כבד קצוץ אחר.
מרכיבים:
1/3 כוס שמן קנולה
5 בצלים - גדולים מאד ופרוסים לפרוסות דקות.
1/3 כוס ליקר קוואנטרו
1/2 קילו כבד עוף - מנוקה מגידים
6 ביצים קשות - מרוסקות בפומפיה גסה
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה. מוסיפים הקוואנטרו ומאדים כ- 2 דקות, מוסיפים את הכבדים ומבשלים עד שהפכו לוורודים בפנים, ומתבלים.

קוצצים את הכבד עם הבצל בסכין חדה עד לרמה שהכבד נשאר עם גושים קטנים מאד. אפשר גם במעבד מזון, בפולסים, ושיגיע לרמת החיתוך בסכין. אני מעדיפה בסכין, שכן אז יש לי שליטה מוחלטת בתוצאה הסופית.

להעביר לקערה, להוסיף את יתרת הנוזלים שנשארו במחבת, להוסיף את הביצים, לערבב ולתקן טעמים.

להגיש את הכבד כשהוא עדיין חמים עם טוסטים מחלה של פעם, שאינה מתוקה.

No Comments Yet.

Leave a comment