לטעמי, החלק הכי טעים וכיפי בעוף זה הכנפיים.
זה בעצם לא לאכול, זה לנשנש עם אלכהול טוב, והבחירה שלי היא ויסקי מולט.
המרכיבים:
25 כנפיים - מנוקים מהנוצות ומחולקים לשנים
5 שני שום - קלופים ושלמים
1.5 כוסות - רוטב צ'לי חריף מתוק, נמכר בסופר
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
פלפל צ'ילי גרוס - לאוהבי החריף - לא חובה
אופן ההכנה;
1. להכין מרינדה מכל המרכיבים, להוסיף הכנפיים, לערבב היטב ולהניח לכחצי שעה.
2. להכניס לתבנית אפיה, לכסות בנייר כסף ולאפות ב- 200 מעלות כשעה.
3. להסיר נייר הכסף ולאפות עו כרבע שעה שעד שהכנפיים חומות.