מרכיבים:
1 תפוא"ד - מגורר גס.
1 בצל - מגורר גס
2 קישואים זוקיני – יש בהם פחות מים – מגוררים גס
4 פטריות שמפיניון – קצוצות דק
1/3 כוס תרד – סחוט, חלוט וקצוץ דק
2 ביצים
1/3 כוס חלב
50 גרם חמאה מומסת
1/3 כוס קמח תופח
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט
מעט גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב, בידיים, את כל מרכיבי המאפינס, בלי הגבינה.
2. לתבנית שקעים מכניסים את התערובת עם כף גלידה, כדי שכולם יהיו זהים בגודלם.
3. לפזר מעל מעט פרמזן.
4. לחמם תנור ל- 180 מעלות, להכניס לאפיה של כ- 30 דקות, עד שמזהיב.
להגיש עם שמנת חמוצה בצד.