מג’דרה מאורז מלא

מרכיבים:
2 כוס/ות עדשים חומות - ממויינות ושטופות היטב
2 כוס/ות אורז מלא - ממויין ושטוף
3 כף/ות שמן זית
4 כוסות מים רותחים - בהתאם לצורך מוסבר למטה
3 יחידות בצל - בצלים גדולים ופרוסים
1/3 כוס שמן זית - לטיגון הבצל
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
לכלי גדול מעבירים את האורז והעדשים, 3 כפות שמן זית, מלח, פלפל
ומים עד לכיסוי האורז והעדשים ועוד ס"מ.
מבשלים עד שהכל רך אך לא דייסתי (אורז מלא מתבשל זמן ארוך יותר).
במידת הצורך מוסיפים מעט מים רתוחים במהלך הבישול.
בנתיים מטגנים הבצל בשמן זית עד שיזהיב.
כשהאורז והעדשים רכים, מוסיפים את הבצל המטוגן עם השמן מהמחבת,
מערבבים ומתענגים.
אני מגישה לארוחת ערב מנה זו עם יוגורט וסלט וכולם שמחים - לטבעונים יוגורט טבעוני

No Comments Yet.

Leave a comment