מרכיבים: | |||
200 גרם | ערמונים - בואקום | ||
0.75 כוס | סוכר | ||
1 | מקל וניל- להפריד הזרעונים מהתרמיל | ||
1/2 כוס | חלב | ||
250 גרם | מסקרפונה | ||
1.5 חבילה | שמנת מתוקה | ||
2 כפות | סוכר | ||
50 גרם | שוקולד מריר - מגורר לקישוט | ||
אופן ההכנה:
1. להכניס לסיר, החלב, הסוכר, זרעונים ממקל וניל אחד והתרמיל. להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה מאד, עד שהנוזל מתרכז מאד ומגיע למרקם של ריבת חלב, להכניס הערמונים, לערבב ולכבות את האש.
2. למעוך את הערמונים והנוזל במעבד מזון, שישארו פירורים קטנים.
3. לערבב הערמונים עם המסקרפונה.
4. להקציף השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר נוספות.
5. לאחד התערובות.
6. להכניס למקרר לשעתיים.
בתיאבון.