מרכיבים:
300 גרם דלעת - חתוכה לקוביות
3 גזרים - חתוכים לטבעות
3 בטטות - חתוכות לקוביות
2 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות
1 בצל גדול - קצוץ
1/2 כפית ג'ינג'ר
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
3 כוסות - ציר מרק, או מים עם אבקת מרק
1 שמנת לבישול
3 כפות חמאה
אופן ההכנה:
- לטגן הבצל עם החמאה.
- להוסיף הירקות - דלעת, גזר, בטטות ותפוחי אדמה ולהמשיך לאדות מספר דקות.
- להוסיף ציר מרק, מלח ופלפל וג'ינג'ר ולבשל עד שהירקות רכים.
- להוסיף השמנת, להביא לרתיחה קלה ולהסיר מהאש.
- לטחון המרק עם בלנדר מוט ולהגיש, אפשר עם קרוטונים.