מרכיבים:
2 קופסאות כרוב כבוש, כולל מי הכרוב
2 קבנוס מנדי - פרוס דק
2 גזרים - חתוכים לקוביות
2 בצלים קצוצים
4 תפוחי אדמה גדולים - קוביות גדולות
4 כפות שמן קנולה - לא שמן זית
מלח ופלפל שחור - לפי הטעם האישי
ציר ירקות או מים - לפי סמיכות המרק הרצויה
אופן ההכנה:
- לטגן הקבנוס בשמן עד שנעשה קריספי - להוציא מהסיר.
- באותו סיר לטגן הבצל, כשמזהיב להוסיף תפוחי אדמה, גזר והכרוב.
- לתבל במלח ופלפל שחור.
- להוסיף ציר - המרק לא צריך להיות מימי.
- לטעום ולתקן טעמים.
- לבשל כחצי שיה ועד שהירקות רכים.