סביצ’ה עם אבוקדו

הסביצ'ה היא מאכל פופולרי בפרו.
למתכוני הסביצ'ה נדרשת כוסברה, ירק תבלין שאינני משתמשת בו.
למי שאינו חסיד הכוסברה כמוני - אפשר להחליף בפטרוזליה ואפשר גם לא.
מרכיבים:
1/2 קילו אינטיאס - מנוקה מעור ועצמות וחתוך לקוביות קטנות (תחליף: פרידה, לברק וכו' כל דג ים עם בשר לבן)
2 לימונים מיץ 
חופן קוסברה/פטרוזיליה קצוצה גס
1/3 כוס שמן זית
1 בצל סגול - קצוץ לקוביות קטנות
1 פלפל צ'ילי-  וקצוץ לקוביות קטנות
1 עגבנייה קצוצה דק לקוביות
1 אבוקדו - גדול או 2 קטנים - קצוף לקוביות
מלח גס - לפי הטעם
פלפל שחור - גרוס טרי, לפי הטעם

אופן ההכנה:
להכניס לכלי את הדג והלימון ולערבב. להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב. לטעום, לתקן תיבול, להגיש ולהתמוגג.
האבוקדו הוא אופציה שלי - לא חובה.

ככל שהסביצ'ה ממתינה מוכנה, טעמה משתנה בגלל החומץ והשמן - יש להכין ולהגיש מיד.

No Comments Yet.

Leave a comment