הסביצ'ה היא מאכל פופולרי בפרו.
למתכוני הסביצ'ה נדרשת כוסברה, ירק תבלין שאינני משתמשת בו.
למתכוני הסביצ'ה נדרשת כוסברה, ירק תבלין שאינני משתמשת בו.
למי שאינו חסיד הכוסברה כמוני - אפשר להחליף בפטרוזליה ואפשר גם לא.
מרכיבים: | |||
1/2 קילו | אינטיאס - מנוקה מעור ועצמות וחתוך לקוביות קטנות (תחליף: פרידה, לברק וכו' כל דג ים עם בשר לבן) | ||
2 לימונים | מיץ | ||
חופן קוסברה/פטרוזיליה קצוצה גס | |||
1/3 כוס | שמן זית | ||
1 | בצל סגול - קצוץ לקוביות קטנות | ||
1 | פלפל צ'ילי- וקצוץ לקוביות קטנות | ||
1 עגבנייה קצוצה דק לקוביות | |||
1 | אבוקדו - גדול או 2 קטנים - קצוף לקוביות | ||
מלח גס - לפי הטעם | |||
פלפל שחור - גרוס טרי, לפי הטעם | |||
אופן ההכנה:
להכניס לכלי את הדג והלימון ולערבב. להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב. לטעום, לתקן תיבול, להגיש ולהתמוגג.
האבוקדו הוא אופציה שלי - לא חובה.
ככל שהסביצ'ה ממתינה מוכנה, טעמה משתנה בגלל החומץ והשמן - יש להכין ולהגיש מיד.