סופגניות מהירות בלי שמרים

מרכיבים:

1 קמח אוסם קטן - 350 גרם

3 כפות סוכר

2 יוגורט

1/2 כוס מיץ תפוזים

1 כף תמצית וניל מרוכזת

 

1 בקבוק שמן קנולה

 

להגשה - אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים ביחד את כל מרכיבי הסופגניות - מערבבים היטב. אם דליל מידי להוסיף עוד קמח.
  2. מחממים את השמן - להכניס ידית כף עץ לשמן, אם הוא חם מספיק יווצרו בועות בשמן.
  3. בקערית קטנה מכניסים מעט שמן וטובלים בו 2 כפות.
  4. בכף אחת נוטלים כמות גדולה מהתערובת, מנסים ליצור כדור בעזרת הכף השנייה, ומחליקים בזהירות לשמן.
  5. מטגנים בשני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב חום.
  6. להיזהר שהסופגניות לא תדבקנה לתחתית הסיר.
  7. להוציא אותן לנייר סופג ולתת להן קצת להתקרר.
  8. להניח על צלחת הגשה יפה ולפזר מעל עם מסננת את אבקת הסוכר.

No Comments Yet.

Leave a comment