סלט טבולה

אני מכינה וריאציה על סלט הטבולה הערבי המקורי. מתקבל סלט צבעוני, קל, טעים ובריא.
 
מרכיבים:
1 צרור  פטרוזיליה - קצוצה
1 צרור נענע - קצוצה
1/8  צרור זעתר - קצוץ
1 צרור  רוקט
2 עגבניות - קצוצות לקוביות
100 גרם צנוברים - קלוי על מחבת בלי שמן
1 כוס בורגול - גס, מושרה כחצי שעה ב- 2- כוסות מים רותחים
0.25 כוס שמן זית - לפי הטעם
מיץ לימון - לפי הטעם
מלח ים - לפי הטעם
  

אופן ההכנה:
לערבב את כל העלים הקצוצים, להוסיף את העגבניות והבורגול המסונן. לתבל בשמן זית, לימון ומלח - לטעום ולתקן טעמים ורק אז לפזר את הצנוברים ולערבב בידיים.
להגיש את הסלט מיד.
ניתן להכין מראש את כל העלים ורק לפני ההגשה להוסיף את יתר המרכיבים.

No Comments Yet.

Leave a comment