סלט כרוב ונבטים – המתכון של מסעדת דיקסי

את הסלט הזה אני מרבה לאכול במסעדת דיקסי, סלט "אנדר דוג", שהוא מעולה ומפתיע


מרכיבים:

2 כוסות כרוב לבן - פרוס דק מאד

1 כוס נבטים

1/2 כוס שקדים

1/2 כוס אגוזים

1 כפית שמן שומשום - במקום, אפשר 1/2 כוס שומשום קלוי

2 כפות סויה

2 כפות חומץ בן יין אדום, או בלסמי

2 כפות סילן

 

אופן ההכנה:

לערבב היטב מרכיבי הרוטב, להוסיף לכרוב, הנבטים, שקדים ואגוזים, לערבב היטב, בידיים כדי לשבור הנבטים, להגיש ולהתמוגג.

No Comments Yet.

Leave a comment