את הסלט הזה אני מרבה לאכול במסעדת דיקסי, סלט "אנדר דוג", שהוא מעולה ומפתיע
מרכיבים:
2 כוסות כרוב לבן - פרוס דק מאד
1 כוס נבטים
1/2 כוס שקדים
1/2 כוס אגוזים
1 כפית שמן שומשום - במקום, אפשר 1/2 כוס שומשום קלוי
3 כפות שמן
2 כפות סויה
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות סילן
אופן ההכנה:
לערבב היטב מרכיבי הרוטב, להוסיף לכרוב, הנבטים, שקדים ואגוזים, לערבב היטב, בידיים כדי שלא לשבור הנבטים, להגיש ולהתמוגג.