בליל הסדר גם הסלט הזה ליווה את המנה העיקרית והיה מרענן וטעים מאד, והוא מבית היוצר של רותי.
מרכיבים: | |||
לסלט: | |||
1 | כרוב לבן - בינוני ופרוס | ||
4 יחידות | בצל ירוק - פרוס | ||
0.75 כוס | חמוציות | ||
0.75 כוס | פקנים מסוכרים | ||
לרוטב: | |||
1/3 כוס | חומץ בן יין לבן | ||
1/3 כוס | שמן קנולה | ||
1 כף | סוכר | ||
2 | שום (שיניים) - כתוש | ||
מלח ים - לפי הטעם | |||
קורט | פלפל שחור - לפי הטעם | ||
אופן ההכנה:
לקערה מכניסים את כל מרכיבי הסלט.
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
מעבירים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב.
משהים שעה במקרר ומגישים.
בתיאבון