מרכיבים: | |||
1 | כרוב לבן - קטן - מנוקה מהעלים הפגומים ומהקלח ופרוס במעבד מזון | ||
1 חבילה | בצל ירוק - פרוס דק | ||
100 גרם | אגוז פקאן סיני - כתוש גס | ||
100 גרם | צנוברים - מטוגנים במחבת עם כפית שמן זית | ||
100 גרם | שומשום - מטוגן במחבת יחד עם הצנוברים | ||
לרוטב | |||
1 כף | שמן שומשום | ||
מלח ים - בזהירות - יש רוטב סויה שהוא מלוח | |||
2 כפיות | רוטב טריאקי | ||
4 | רטב סויה | ||
אופן ההכנה:
1. לערבב היטב את כל חומרי הרוטב.
2. להכניס לקערה את הכרוב, הבצל הירוק והרוטב ולערבב היטב, מומלץ בידים.
3. לקראת ההגשה לפזר מלמעלה פקאן סיני, צנוברים ושומשום ולערבב שוב.