סלט כרוב עם “קריצה” אסיאתית

מרכיבים:
1 כרוב לבן - קטן - מנוקה מהעלים הפגומים ומהקלח ופרוס במעבד מזון
1 חבילה בצל ירוק - פרוס דק
100 גרם אגוז פקאן סיני - כתוש גס
100 גרם צנוברים - מטוגנים במחבת עם כפית שמן זית
100 גרם שומשום - מטוגן במחבת יחד עם הצנוברים
לרוטב
1 כף שמן שומשום
מלח ים - בזהירות - יש רוטב סויה שהוא מלוח
2 כפיות רוטב טריאקי
4 רטב סויה

 

אופן ההכנה:
1. לערבב היטב את כל חומרי הרוטב.
2. להכניס לקערה את הכרוב, הבצל הירוק והרוטב ולערבב היטב, מומלץ בידים.
3. לקראת ההגשה לפזר מלמעלה פקאן סיני, צנוברים ושומשום ולערבב שוב.

No Comments Yet.

Leave a comment