המצרכים
2 כוסות עדשים שחורים ומבושלים
מעט רוקט קצוץ
2 בטטות מבושל, וחתוכות לקוביות
4 בצלים ירוקים קצוצים
לרוטב
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בלסמי
סוכר/דבש/סילאן - אחד מהשלשה ולפי הטעם האישי לרמת המתיקות שאוהבים
מלח, פלפל שחור - לפי הטעם
לערבב היטב מרכיבי הרוטב.
אני מכניסה הכל לצינצנת סגורה ומנערת היטב.
להכניס את כל המצרכים לקערה, להוסיף הרוטב ולערבב בזהירות בידיים כדי שהעלים לא יפגעו וישארו פריכים.