| מרכיבים: | |||
| 4 עוף | כרעיים מבושלים מהמרק - בלי עור ועצמות וקצוץ | ||
| 8 | עגבניות שרי חצויות | ||
| 1 | בצל סגול קצוץ דק | ||
| 8 | מלפפונים חמוצים במלח - קצוצים דק | ||
| לרוטב | |||
| 3 כפות | שמנת חמוצה | ||
| 2 כפית | חרדל | ||
| 1 כף | חזרת | ||
| 2 כפות | מיץ לימון | ||
| 3 כפות | מיונז | ||
| מלח ים - לפי הטעם | |||
| פלפל שחור - גרוס טרי - לפי הטעם | |||
אופן ההכנה:
להכניס לקערה את העוף המלפפונים, הבצל והעגבנייה.
לערבב היטב את מרכיבי הרוטב.
לתבל במלח ופלפל שחור.
להוסיף לתערובת העוף, לערבב היטב ולהנות.
בתיאבון

