סלט "האנדר דוג" שמתברר, כסלט מדהים ביופיו ויאמי יאמי בטעמו.
סלט שאכלתי בקפה איטליה ומצאתי אצלם את המתכון.
מרכיבים:
2 יחידות קולרבי - גודל בינוני, חתוך לגפרורים
1 צרור רוקט - או גרגר הנחלים, או תערובת של השניים
3/4 כוס שקד - מולבנים וקלויים במחבת בלי שמן ומצוננים
80 גרם גבינת פטה - מפוררת - לטבעונים, במקום פטה גבינה טבעונית של וגה
4 כפות לרוטב - שמן זית
2 כפות לרוטב -מיץ לימון
מלח ים לרוטב -לפי הטעם
פלפל שחור לרוטב -גרוס טרי - לפי הטעם
אופן ההכנה:
- לערבב הקולרבי עם הרוקט.
- לערבב היטב גבינה, שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל עד שהגבינה נמסה ואין פירורים.
- להוסיף את הרוטב לסלט ולערבב היטב בידיים כדי לא "לשבור" הרוקט.
- לפזר מעל השקדים, לערבב שוב ולהגיש.
בתיאבון.