סלט מהיר וטעים ביותר מהמטבח הבלקני.
כדאי לשמור תמיד במקרר שעועית לבנה מבושלת, תוך דקות יש סלט נהדר.
כדאי לשמור תמיד במקרר שעועית לבנה מבושלת, תוך דקות יש סלט נהדר.
מרכיבים: | |||
1.5 כוסות - שעועית לבנה יבשה מבושלת | |||
3 - ביצים קשות מרוסקות | |||
1 בצל סגול פרוס | |||
2 בצלים ירוקים - קצוצים | |||
חומץ בן יין לבן - לפי הטעם | |||
0.5 כוס - שמן זית | |||
מלח ים - לפי הטעם | |||
פלפל שחור - לפי הטעם | |||
מים - לפי הצורך | |||
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים, להוציא המים.
טועמים ומתקנים הטעמים.
אם הסלט יבש מוסיפים מעט מים ועוד מעט חומץ.
הסלט צריך להיות חמצמץ עדין ולא יבש ומוגש פושר.
הערה: אם השעועית קרה מהמקרר, להניח אותה מספר דקות במים רותחים, טעמי הסלט מתמזגים טוב יותר כשהפרודוקטים חמים.