מי שבאמת לא אוהב לבשל, אבל רוצה להרשים במעדן דקורטיבי - הוא במקום הנכון.
מבית היוצר של סאלי.
מרכיבים: | |||
200 גרם | סלמון - פרוסות סלמון מעושן | ||
3 | ביצים קשות - חתוכות לרבעים | ||
1 | בצל סגול - פרוס דק | ||
3 בצלים ירוקים חתוכים באלכסון | |||
6 צנוניות קטנות חתוכות לרבעים | |||
1/2 צרור | עירית - קצוצה | ||
1 פלפל צ'ילי אדום - פרוס דק - לא חובה | |||
לרוטב: | |||
1/3 כוס | שמן זית | ||
4 כפות | חומץ בלסמי | ||
מלח ים - לפי הטעם - להזהר הסלמון מלוח | |||
פלפל שחור - לפי הטעם | |||
אופן ההכנה:
1. לסדר יפה את פרוסות הסלמון על הפלטה, לפזר את הבצלים השונים, הצנוניות, הצ'ילי והביצים.
2. לערבב היטב את חומרי הרוטב ולשפוך מעל הסלמון.
3. להגיש.