מי אוהב עוף מהמרק?
אז זהו - שכמעט אף אחד.
אז זה מה שניתן לעשות ממנו וגם להינות מאד.
מרכיבים: | |||
כרעיים עוף - או חלקים אחרים - שאריות עוף מהמרק | |||
2 יחידות | בצל - קצוץ דק | ||
2 | שיני שום - קצוצות דק | ||
3 כפות | מיונז - או לפי הצורך, התלוי בכמות העוף | ||
מלח ים - לפי הטעם | |||
פלפל שחור - לפי הטעם, גרוס טרי | |||
1/4 כוס | שמן זית | ||
אופן ההכנה:
1. לקצוץ עד דק את העוף מהמרק.
2. לטגן את הבצל וכשמזהיב להוסיף את השום. להוסיף את בשר העוף, מלח ופלפל ולטגן מספר דקות, תוך כדי ערבוב.
3. להסיר מהאש ולצנן.
4. להוסיף מיונז ולערבב.
כמנה ראשונה - להגיש עם טחינה ירוקה. כסנדויץ - למרוח על ג'בטה טריה וקריספית, להוסיף קוביות עגבניות וקוביות קטנות של בצל אדום קצוץ דק.
להגיש עם בירה.