מערבבים אופים ומתענגים על הטעמים.
מרכיבים:
3-4 קילו צלעות חזיר - ספריבס
0.3 ליטר רוטב סויה - בקבוק קטן
0.3 ליטר רוטב צ'אטני - בקבוק קטן
1 יחידות ריבת תפוזים - צנצנת קטנה
1 כוס/ות סוכר חום
3 כף/ות פפריקה מתוקה - לצבע
אופן ההכנה:
להכניס הצלעות לתבנית אפיה גדולה, רצוי בשכבה אחת.
לערבב היטב את יתר המרכיבים (שלא ישארו גושי ריבה) ולשפוך על הצלעות.
לכסות בנייר כסף ולאפות כשעתיים בטמפרטורה גבוהה מאד.
אחרי שעתיים לבדוק, הצלעות צריכות להיות רכות ביותר.
להסיר את נייר הכסף ולהמשיך באפיה עד לקבלת צבע קרמלי.