עוגה מהירה בקלי קלות, בלי ללכלך מיקסר וכלים מיותרים.
העוגה היא מבית היוצר של בתי.
תבנית 24 או 26
לחמם התנור ל- 180 מעלות
מרכיבים לעוגה
4 ביצים
2 יוגורט או 1/3 1 כוס חלב
1/2 כוס שמן או 100 גרם חמאה מומסת
2 כוסות קמח אוסם עם אבקת אפיה
1/3 1 כוסות סוכר
2 כוסות קוקוס
2/3 חבילה פצפוצי שוקולד
לשטרוייזל
1 כוס קמח אוסם
1/2 כוס סוכר
100 גרם חמאה קרה מאד חתוכה לקוביות
לערבב ביידים השטרוייזל עד לקבלת פירורים
אופן ההכנה
לערבב החומרים היבשים - קמח, סוכר, קוקוס ושוקולד.
לערבב החומרים הרטובים - ביצים, יוגורט ושמן.
לאחד את שתי התערובות.
לשמן התבניות.
לפזר מעל השטרוייזל.
לאפות בתנור מחומם 180 מעלות עד שמזהיב וקיסם שננעץ יוצא יבש.