עוגה מפתיעה ומדהימה בטעמה.
אני אופה אותה בתבנית סיליקון, עם חור באמצע (כמו סיר פלא) - לחור זה יש שימוש, אליו אני מכניסה זר פרחים קטן לקישוט העוגה.
יפה, אלגנטית, אסתטית והכי חשוב יאמי יאמי...
אני אופה אותה בתבנית סיליקון, עם חור באמצע (כמו סיר פלא) - לחור זה יש שימוש, אליו אני מכניסה זר פרחים קטן לקישוט העוגה.
יפה, אלגנטית, אסתטית והכי חשוב יאמי יאמי...
אופן ההכנה: מכאן מתחילה ההנאה: מחממים תנור ל- 160 מעלות ואופים כ- 40 דקות, עד אשר קיסם שננעץ בה יוצא יבש (לקחת בחשבון את החלבה שנמסה). להוציא העוגה מהתנור והניח על רשת לקירור. להפוך את העוגה על צלחת הגשה יפה. להמיס השוקולד הלבן עם החלב על אש נמוכה מאד ותוך ערבוב מתמיד לפזר אבקת סוכר. להגישה כשזר פרחים קטן נעוץ במרכזה. |