עוגה שוקולד בחושה עם שוקולית

מתכון זה הוא מבית היוצר של בתי. עוגה מהירה, בציק צ'אק. יוצאת לחה וטעימה ביותר.
מרכיבים:
1 כוס קמח תופח
1 כוס שוקולית
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן קנולה
1 כוס חלב
3 ביצים
2 כפיות תמצית וניל

אופן ההכנה:
1. לערבב את החומרים היבשים.
2. להוסיף שמן, חלב, ביצים ותמצית וניל - לערבב היטב.
3. לשמן תבנית 24, להכניס את התערובת לתבנית ולאפות בתנור שחומם ל- 170 מעלות כ- 30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

No Comments Yet.

Leave a comment