מתכון זה הוא מבית היוצר של בתי. עוגה מהירה, בציק צ'אק. יוצאת לחה וטעימה ביותר.
מרכיבים: | |||
1 כוס | קמח תופח | ||
1 כוס | שוקולית | ||
1/2 כוס | סוכר | ||
1 כוס | שמן קנולה | ||
1 כוס | חלב | ||
3 | ביצים | ||
2 כפיות | תמצית וניל | ||
אופן ההכנה:
1. לערבב את החומרים היבשים.
2. להוסיף שמן, חלב, ביצים ותמצית וניל - לערבב היטב.
3. לשמן תבנית 24, להכניס את התערובת לתבנית ולאפות בתנור שחומם ל- 170 מעלות כ- 30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.